Tips til tannleger

Henvisning, hospitering, kurs & rabatter

Hvorfor?

Jeg elsker å undervise og å hjelpe andre. Dette gjelder selvfølgelig ikke bare mine pasienter, men også kollegaer, derfor bruker jeg mye tid på forelesninger og kurs.

Lengre ned på siden finner du også tips om produkter/leverandører som jeg bruker i hverdagen min, der kan du også få rabatter hvis du nevner meg.

Henvisning og hospitering

En av de beste måtene å lære på er å se noe bli gjort i virkeligheten, i steden for å lese om det i en bok, eller å se en video.

Har du en Invisalign-pasient som er mer kompleks enn du er komfortabel med?
I slike tilfeller anbefaler jeg hospitering sammen med meg der du følger med helt fra planleggingsfasen til utlevering av retainers. Etter en slik hospitering er du vanligvis mye tryggere på å ta neste lignende pasientkasus selv!

Send meg en melding på Instagram (@TannlegeSebastian) eller en email på sebastian.daroste@orisdental.no hvis det høres interessant ut!

Ikke interessert i Invisalign, men ser fordelen med rettere tenner før protetisk behandling?
Da kan jeg selvfølgelig også hjelpe deg, så din behandling med fyllinger, porselen, implantater etc. ikke bare blir lettere, men også ofte mer langvarig hvis du først flytter tennene i en mer fordelaktig posisjon. Dette er flott hvis du vil gi pasientene dine minimalinvasive behandlinger.

Trenger du hjelp med en behandlingsplan?

Hver uke bruker jeg flere timer på å hjelpe andre tannleger internasjonalt med deres behandlingsplaner. Ønsker du å behandle en pasient selv, men er i tvil angående behandlingsplanen din, kan du bestille en time hos meg via Aligner Consulting på følgende lenke: https://alignerconsulting.com/case-cafe/

 

Jeg ser frem til å hjelpe deg!

Ønsker du tilby Invisalign-behandling for pasientene dine?

Send en e-post til Siw Solberg på siw.solberg@unident.no for å spørre om mine kommende sertifiseringskurs.

 

Hvis du er interessert i etterutdanning, foreleser jeg også regelmessig for alle nivåer av Invisalign-leverandører gjennom Aligner Consulting, Align Technology og Oris Academy. Ta kontakt med din områdesjef angående mine kommende kurs.

Master Aligner Online Academy

Som "Affiliate Member of Master Aligner Online Academy" kan jeg dele ut en velkomstlenke til et av de mest prisverdige kursene innen alignerbehandling. Medlemskapet inkluderer regelmessige foredrag av anerkjente globale forelesere samt gjennomgang av ClinChecks sammen med svært dyktige kjeveortopeder.

 

Mer info finner du på lenken under!

https://master-aligner-online-academy.mykajabi.com/opt-in-b1c4654f-e57f-479a-b030-100b92d40bbe

Oscident (leverandør i Tyskland)

Her kjøper jeg blant annet alle mine IPR-instrumenter og oscillerende håndstykker til en mye lavere pris enn i Norge og med fantastisk service. Disse instrumentene har gjort IPR-tiden min enormt effektiv og økt kvaliteten.

 

Husk at du får 10% rabatt hvis du bruker min

Voucher Code: DDS-DAROSTE 

Kontaktperson er Martin: m.hildmann@oscident.de

Hjemmeside: https://oscident.com/

Jakobi Dental (leverandør i Tyskland)

Her kjøper jeg utstyr til dental fotografering og er deres "Opinion Leader" for dem. Jeg kan ikke lenger ta bilder uten deres "Photo Mirror Kit". Bare se på Instagram og se hvor mye bedre etterbildene mine har blitt siden vinteren 2020!

Husk å nevne navnet mitt for å få rabatt fra dem.

Kontaktperson er Friedrich: f.bischof@jakobi-dental.de

Hjemmeside: https://jakobi-dental.de/en/Webshop/

Invisalign henvisning hospitering kurs