Veneers / Skallfasetter

Komposittfasetter

Hvordan er prosessen med komposittfasetter?

I de tilfeller der det brukes en guide, blir guiden laget av en tanntekniker i Oslo. Kompositt finnes i mange forskjellige typer. Hvis Tannlege Sebastian bruker en guide og lager tennene dine i henhold til Injection Mold Technique, bruker han G-ænial® Universal Injectable, og hvis han gjør det på frihånd, bruker han vanligvis Venus Diamond

Det starter med at du besøker tannlege Sebastian som skanner og tar bilder av tennene dine, og deretter tar han dine ønsker til tannteknikeren hvis du har et mer komplekst behov. For enklere behandlinger kan komposittfasetter ofte lages under ett besøk uten å involvere tannteknikere.

For mer krevende situasjoner bruker Tannlege Sebastian en tannteknikkerfremstillt guide som base for å forme tennene dine. Vi mottar ofte denne guiden innen 10 dager etter at du først har besøkt tannlegen.

Komposittfasetter er vanligvis laget uten sliping / polering, forutsatt at tennene er i en posisjon som tillater det. Sannsynligheten for at dette er mulig kan ev. økes hvis du først gjennomgår behandling med f.eks. Invisalign.

Priser

5000 NOK / kjeve for tanntekniker-produsert guide.

Dette inkluderer skanning og bilder hos tannlegen.

Kanskje ikke nødvendig hvis noen få tenner er gjort eller for enklere behandlinger.

 

2900 kr / tann for komposittfasetter laget av Tannlege Sebastian. Ingen prisforskjell hvis det gjøres på frihånd eller med Injection Mold Technique.

4900 kr for 3 + 3 Vivera holdere å sove med, kan også brukes til tannbleking. Noen ganger ikke nødvendig, men øker ofte levetiden for fasettene og kan være en god investering.

Hvor lenge varer kompositt?

Gjennomsnittlig levetid for komposittfasetter er 3-7 år. Kompositt krever mer vedlikeholdsarbeid enn porselen, da det lettere kan misfarge / sprekke.

Det anbefales å polere kompositten 1-2x / år, helst i forbindelse med den årlige kontrollen, for å opprettholde glansen

Pasientens hygiene og vaner er de viktigste faktorene for et langsiktig resultat. Hvis noe skjer, er det sjelden at alt må byttes ut samtidig, men vanligvis er tiltak på individuelle tenner tilstrekkelig.

 

Vi gir 1 års garanti på utført jobb, gitt god hygiene og årlige tannlegebesøk.

GC.jpg