Logo Tannlege Sebastian
Tannlege Usynlig Regulering

Henvisning

Fyll ut skjemaet nedenfor

Fyll ut skjemaet for å fullføre henvisningen og vi kontakter deg snarlig.
Hvis du ønsker å komme sammen med pasienten din, gi oss beskjed! 

Henvisning og hospitering

En av de beste måtene å lære på er å se noe bli gjort i virkeligheten, i steden for å lese om det i en bok, eller å se en video.

Har du en Invisalign-pasient som er mer kompleks enn du er komfortabel med og ønsker lære?

I slike tilfeller anbefaler jeg hospitering sammen med meg der du følger med helt fra planleggingsfasen til utlevering av retainers. Etter en slik hospitering er du vanligvis mye tryggere på å ta neste lignende pasientkasus selv!

Send meg en melding på Instagram (@DrDaroste) eller en email på s.daroste@gmail.com hvis det høres interessant ut!

Ikke interessert i Invisalign, men ønsker at pasientene dine skal få en mer komfortabel og mindre synlig kjeveortopedisk behandling?

Da kan du selvfølgelig bare henvise dem, så kommer de tilbake til deg når de er ferdige. Hvis du har en pasient som er interessert i Invisalign, kan du fylle ut skjemaet her og oppgi navnet ditt i kommentarfeltet.

Ikke interessert i Invisalign, men ser fordelen med rettere tenner før protetisk behandling?
Da kan jeg selvfølgelig også hjelpe deg, så din behandling med fyllinger, porselen, implantater etc. ikke bare blir lettere, men også ofte mer langvarig hvis du først flytter tennene i en mer fordelaktig posisjon. Dette er flott hvis du vil gi pasientene dine minimalinvasive behandlinger.

Send meg en e-post hvis du har en pasient som kan ha nytte av en tverrfaglig behandling. Spesifiser hva du tar sikte på å gjenopprette og hvor din ønskede endelige posisjon er.

La oss komme i gang!