Media

Tannlege Sebastian Däröste har en unik tilnærming med minimalt invasive “Smile Makeovers” og har som et resultat av dette vært i media flere ganger.

Nedenfor kan du lese noen av de mest populære artiklene.

Ønsker du å se eksempler på behandlingsresultater utført av Tannlege Sebastian kan du se på hans Instagram eller klikk her!

--

WaterPik Nordic

Les mer om Sebastians samarbeid med WaterPik og se ulike alternativer hvis du er interessert i å kjøpe en av deres mange alternativer.

12. jan 2023

GC

Sebastian jobber som Key Opinion Leader for GC og gir noen tips og triks for ortodontisk restaurering av tannbehandlinger.
05. des 2022

Dentistry

Les mer i denne artikkelen om hvordan Dr. Sebastian Däröste hjelper sine tannreguleringspasienter på mest mulig moderne måte.
28. juli 2022

Aftenposten

Les mer om et eksempel der estetisk tannturisme førte til livslange konsekvenser og hvordan Tannlege Sebastian Däröste mener dette kunne vært unngått med mer skånsomme behandlinger.
21. juli 2022

Dagbladet

Tannlege Sebastian Däröste gir tips og råd om hvordan du får tennene til å vare lenger. Både tips når det gjelder tannpuss og kosthold for en sunnere munn, noe som ofte betyr billigere tannlegebesøk.
21. juni 2022

ITero Scanner

Sebastian jobber som Key Opinion Leader for Invisalign og snakker om iTero Element 5D+ skanneren.
10. juni 2022

KK

I samarbeid med WaterPik forklarer Tannlege Sebastian Däröste hvorfor dette produktet kan være fint å ha i tillegg til tannbørste og tanntråd for enda bedre munnhygiene.
8. mars 2022

NRK

Tannlege Sebastian Däröste går gjennom mange av fordelene med Invisalign, hvor lang levetid du kan forvente av skallfasetter og viktigheten av å lytte til pasienten slik at du kan hjelpe dem med å ta avgjørelser som er gode på lang sikt.

2. juni 2020

Fredrikstad Blad

Takket være Frank Løke ble kreftrammede Linn satt i kontakt med Tannlege Sebastian Däröste, som hjalp henne med å finne løsninger som passet hennes kreftbehandling og livssituasjon.

La oss komme i gang!